Teufel – audio sinds 1979

Speakers van luidspreker fabrikant en audiospecialist Teufel uit Berlijn

Teufel – audio uit Berlijn. Stiekem beroemd sinds 1979.
In 1979 werd het bedrijf Lautsprecher Teufel als detailvakhandel voor luidsprekeronderdelen opgericht. Het basisidee, de markt met hoogwaardige hifi speakers een technisch alternatief te bieden in de vorm van voorbereide onderdelen, had groot succes. Vanaf 1990 veranderde Teufel het verkoopsysteem door afscheid te nemen van de vakhandel georiënteerde verkoop en besloot uitsluitend direct aan de eindgebruiker te verkopen. In 1997 opende Teufel de eerste online winkel. Het directe gevolg van de directe verkoop had vele voordelen: kwalitatief hoogwaardige Teufel luidsprekers konden voor een scherpe prijs worden aangeboden, Teufel stond direct in contact met zijn eindgebruikers en Teufel kon z’n klanten vele voordelen aanbieden.

Speakers voor stereo en surround weergave

Muziekliefhebbers hechten uiteraard veel waarde aan goede speakers met een dynamisch en helder stereobeeld. Als je als muziekliefheber regelmatig concerten bezoekt, dan is het belangrijk dat je ook thuis optimaal geniet van goed geluid. Met speakers van Teufel luister je naar weergaloos stereogeluid direct van de bron. Voor filmliefhebbers en gamers is het belangrijk dat de speakers bij het spelen van games en het kijken van films een goede surround sound produceren. Want bij je tv of console hoort natuurlijk een ultieme geluidsweergave! Een realistische weergave van film en game zorgt tenslotte voor een extra beleving.

Speakers voor stereo, home cinema, koptelefoons en multiroom

Teufel levert luidsprekers en accessoires voor elk budget, ieders smaak en elke toepassing. Home cinema, streaming, pc, multimedia, bluetooth, portabe, hifi en stereo speakers, maar ook soundbars en koptelefoons. Teufel streeft naar de beste geluidsweergave bij 2.0 of 2.1 stereo installaties en bij 5.1, 5.2 of 7.1, 7.2 surround sound. Daarbij blijft Teufel zijn assortiment verbeteren door in te gaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geluid en audio. In de webshop van Teufel vind je een uigebreid assortiment aan speakers:

Behalve speakers zoals hierboven beschreven, heeft Teufel ook een groot aantal koptelefoons van in-ears tot noise cancelling hoofdtelefoons en natuurlijk ook kabels en elektronica. Alle speakers worden uitsluitend door Teufel in Berlijn ontworpen, ontwikkeld en getest. Luidsprekers koop je bij Teufel: direct van de fabrikant.

8 weken thuis testen en tot 12 jaar garantie op speakers

Bij Teufel kun makkelijk jouw nieuwe Teufel speakers kopen en bestellen. Betalen is mogelijk met iDeal, PayPal, overmaken  en creditcard. Zelfs achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Persoonlijke service is voor Teufel vanzelfsprekend! Bel gratis met de helpdesk bij vragen of support. Heb je speakers gekocht bij Teufel, dan profiteer je van het 8 weken retourrecht, de niet goed geld terug garantie en je hebt tot max. 12 jaar garantie op speakers.

Source